DippyDiapers.nl is momenteel gesloten. Wij zien u graag binnenkort weer terug!

Klantenservice

Contact

Kijk hier voor de contactinformatie van DippyDiapers.nl.

Levering

De leveringstijd bij DippyDiapers.nl is maximaal 5 werkdagen. Mocht de levertijd langer dan 1 week bedragen, ontvangt u hierover tijdig bericht. Deze leveringstijd is noodzakelijk aangezien een groot aantal van de producten aangeboden via DippyDiapers.nl op bestelling vervaardigd worden. Wanneer u een product sneller nodig heeft kunt u altijd even contact opnemen. Kraammanden, kadopakketten en knuffels kunnen over het algemeen verzonden worden zodra de betaling verwerkt is.

Betalen

U kunt op verschillende manieren betalen bij DippyDiapers.nl.

iDEAL:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u gebruik maakt van internetbankieren, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overmaken:
Na uw bestelling ontvangt u per e-mail een en factuur met daarin het bankrekeningnummer waarop u het bedrag onder vermelding van het factuurnummer kunt overmaken. Wanneer uw betaling op het rekeningnummer is bijgeschreven ontvangt u hiervan een bevestiging per email.
 

Verzending

Let op: Bestellingen worden pas verzonden wanneer de betaling afgerond is.  

Brievenbuspost:
Wanneer uw bestelling door de brievenbus past versturen wij dit met PostNL u hoeft niet thuis te zijn voor de bezorging.

Paketten:
Dippydiapers.nl verstuurt haar pakketten met PACKS® Special Care Logistics, omdat wij het belangrijk vinden dat uw pakket zorgvuldig wordt behandeld. PACKS® Special Care Logistics maakt geen gebruik van sorteerbanden. Alle goederen worden handmatig gesorteerd zodat onze producten de juiste aandacht en verzorging krijgen en in goede conditie bij u bezorgd worden. Wanneer uw bestelling is verzonden ontvangt u een email met hierin track & trace informatie zodat u uw zending online kunt volgen.

Cadeau service

Bij Dippydiapers.nl heeft u de mogelijkheid het kraamkado direct bij de gelukkige ontvangers te laten bezorgen. U kunt een persoonlijke boodschap invullen op het bestelformulier die vervolgens aan het kraamkado zal worden bevestigd.  Alle luiertaarten worden standaard verpakt in cellofaan en versierd met cadeaulint geleverd. Bij de bestellingen wordt geen factuur bijgevoegd.

Algemene voorwaarden

Lees voor de precieze voorwaarden de algemene voorwaarden  van DippyDiapers.nl.

Klachtenprocedure

Wanneer u een klacht heeft omtrent uw bestelling bij DippyDiapers.nl, verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Binnen 3 werkdagen ontvangt u van ons een reactie op uw klacht per email of per telefoon. Uiteraard streven wij er ook naar om uw klacht in 3 werkdagen om te lossen.

Retourneren

U heeft de mogelijkheid gebruik te maken van uw herroepingsrecht binnen zeven werkdagen na ontvangst van uw bestelling. Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan DippyDiapers.nl te retourneren. De kosten van het verzenden zijn voor uw eigen rekening. Het betaalde aankoopbedrag, minus verzendkosten, zal DippyDiapers.nl zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping, terugbetalen.
Voordat u het product retour stuurt dient u hierover een e-mail te sturen naar mail@DippyDiapers.nl. Voor een spoedige afhandeling vermeldt u hierin uw persoonlijke gegevens, product, reden retour en het factuurnummer. Naamkado’s zijn door de personalisering uitgesloten van het herroepingsrecht. Lees voor de precieze voorwaarden de algemene voorwaarden van DippyDiapers.nl.

Privacy beleid

DippyDiapers.nl gaat voorzichtig met uw belangrijke gegevens om. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling.

Auteursrecht

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij misschien instructies kunnen geven voor het zelf maken van één van de luiertaarten van DippyDiapers.nl. Hieraan kunnen wij helaas geen gehoor geven. Voor tips over het maken van luiertaarten verwijzen wij u graag naar de website  LuiertaartMaken.nl. Houdt u bij het kopiëren en gebruiken van ontwerpen en foto’s van DippyDiapers.nl rekening met de restricties van het auteursrecht.